Sauna voor 2

Sauna voor 2, vriendinnen arrangement

Wat is er nou een betere manier om even echt tijd voor elkaar te maken dan een dagje of avondje sauna voor 2? Zo kunt u romantisch samen met uw partner, of gezellig met een hele goede vriend(in) heerlijk ontspannen en samenzijn. Tijdens een rondje sauna heeft u tijd voor een goed gesprek, of u kunt juist samen stil zijn; ook dat is genieten! En als u wilt kunt u ook overnachten; er zijn een aantal gezellige bed &breakfasts en luxe hotels op nog geen 10 minuten afstand. Bij Sauna Gorredijk kunt u een vriendinnen arrangement boeken. Het vriendinnen arrangement, dat u natuurlijk ook met uw zus, moeder of collegaatje kunt boeken, omvat het volgende:

  • Gebruik van een badjas en grote badhanddoek
  • Douche; met scrubzout en douchegel
  • Mooie saunaslippers die u mee naar huis mag nemen
  • Een kop verse koffie of thee met wat lekkers
  • Keuze uit 3 extraatjes: Een volledige klassieke massage (55 minuten), een volledige lichaamspakking met nabehandeling (55 minuten) of een uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij epileren is inbegrepen ( 55 minuten)

Sauna voor 2 arrangementen:

Bij Sauna Gorredijk kunt u diverse arrangementen boeken om met zijn tweetjes te ontspannen en tot elkaar te komen. Voorbeelden zijn het Hot Stone Arrangement, het Well being Arrangement, het Anti Stress Arrangement, het Thermen Arrangement, het Pakking Arrangement en het Yin en Yang Arrangement.